Manichiura-Pedichiura cu pestisori Garra Rufa

Pedichiura realizata cu "pestisori doctor" Garra Rufa – cel mai in voga procedeu estetic folosit in saloanele de lux din lume! Procedeul este relaxant, eficient si deloc dureros: clientul isi cufunda picioarele intr-un mic bazin cu pesti Garra Rufa, care se hranesc cu celulele moarte ale epidermei

Fara riscuri pentru sanatate, in conditii 100% igienice: pestisorii Garra Rufa mai sunt supranumiti si "pesti doctor", deoarece saliva secretata de ei are proprietati curative. 

Procedeul este deosebit de relaxant: nu veti simti muscaturi sau usturime ci doar o usoara gadilatura. Tratamentul cu pestisori Garra Rufa este recomandat inclusiv persoanelor care au diverse boli ale pielii, insa, in cazul acestora, este nevoie de recomandarea doctorului iar tratamentul se realizeaza in centre speciale. Deoarece saliva secretata de ei are proprietati curative, Garra Rufa mai sunt supranumiti si "pestii doctor".

In cazul saloanelor de infrumusetare, "pestisorii sanitari" sunt cei care inlocuiesc cu brio foarfecele, unghiera si pila de unghii, ramanand ca personalul specializat sa desavarseasca doar ceea ce natura a realizat cu minim efort.

Pedichiura cu pesti este o alternativa comoda si totodata avantajoasa ca pret la pedichiura clasica.