Slabire si remodelare corporala - CRIOLIPOLIZA

Conceptul de remodelare corporala folosit in salonul beauty experience implica o gama larga de scheme de tratament, proceduri si metode personalizate pentru combaterea celulitei sub diferitele ei aspecte: edematoasa, fibroasa, compacta, moale, a grasimii localizate, a pielii cazute si flasce, lipsa tonusului si a fermitatii musculare, tratamente care si-au dovedit eficienta in clinicile din strainatate. Inaintea inceperii oricarui tratament, se va face o evaluare a problemelor generale de sanatate in vederea alegerii unui tratament individualizat potrivit nevoilor si caracteristicilor dvs. Pentru rezultate maxime, alaturi de tratamentul ales se recomanda un consum minim de calorii zilnic

Beauty experience va recomanda:

- analiza corporala computerizata care indica nivelul de masa grasa din organism si de pe organele interne, tonusul muscular, metabolismul bazal si energetic . De asemenea, se evalueaza stadiul si localizarea celulitei cu ajutorul kitului CELLMeter. Acestea permit recomandarea unui tratament corespunzator fiecarei cliente in parte.

CELL METTER PROFESSIONAL KIT - cel mai complex produs pentru diagnosticarea celulitei, folosind o metoda extrem de usoara, rapida si precisa pentru obtinearea informatiilor privind marimea stratului grasos. Fiecare banda include si un centimetru pentru masurarea simultana in diametru.
Un kit contine 3 teste termografice ce functioneaza pe principiul "diagnosticarea la caldura combinata cu efectul de unduire (ripple-effect) ". O banda termografica este alcatuita din molecule in a caror componenta intra cristale lichide. Pentru diagnosticarea celulitei, pielea in contact cu banda termografica exercita o presiune mecanica si optica asupra moleculelor cu cristale lichide, conducand la modificarea culorii benzii, de la negru la alte culori in funtie de gravitatea celulitei.